Servicii de PR

Excelență în comunicare

Comunicare corporativă

Comunicarea corporativă reprezintă funcția managementului care oferă cadrul pentru coordonarea efectivă a comunicării interne şi externe, cu scopul general de a stabili şi menține relații reputaționale favorabile cu grupurile de stakeholderi implicați în existența şi funcționarea organizației.

Relații cu media

Relatiile cu mass-media nu inseamna doar transmiterea unor comunicate de presa. Principalul obiectiv al unei companii este de sporire a reputatiei, de a influenta si de a informa publicul tinta prin intermediul mass-media. Relatia cu presa este un subiect delicat pentru orice companie, mai ales in situatii de criza.

De aceea, indiferent de scopul comunicarii pe care doriti sa o aveti cu mass-media este recomandat sa apelati la profesionisti deoarece crearea unei atitudini favorabile a presei fata de organizatie, o va ajuta pe aceasta din urma sa isi atinga obiectivele cu succes. Alba online va asigura intregul suport pentru construirea si mentinerea unei relatii eficiente cu mass-media. Experienta indelungata pe care o avem in acest domeniu va va ajuta sa comunicati in mod profesionist cu presa.

Comunicare în situații de criză

Situațiile de criză pot afecta orice tip de organizație sau chiar o comunitate mai mare. Un plan eficient de comunicare de criză este esențial pentru gestionarea oricărei astfel de situații, deoarece în era comunicării digitale, unde tehnologiile digitale facilitează acoperirea mediatică și consumul informației în timp real, cerința de informare completă și precisă din partea organizațiilor de presă, alături de consumul media sporit din partea publicului determină reale provocări pentru comunicatorii profesioniști.

Alte servicii

Apăsați aici și începeți să scrieți. Veniam quis nostrum exercitationem ullam.